15 Aralık 2011 Perşembe

Papaz Yahnisi

Yemek Tarifi

Malzemeler
3 çorba kaşığı margarin
600 gr kuşbaşı dana eti
200 gr arpacık soğan
2 diş sarımsak
1 çorba kaşığı sirke
1 su bardağı et suyu
1/2 çay kaşığı tuz taze çekilmiş karabiber

Yemeğin Tarifi Margarini bir tavada eritin. Yağ kızınca etleri ilave edip, sık sık karıştırarak hafif renk alıncaya kadar pişirin. Soğan ve sarmısağı katıp, soğanların dışı iyice pembeleşinceye kadar arasıra karıştırarak pişirin. Sirkeyi, et suyunu, tuzu ve biberi ilave edip, et ve soğanlar yumuşayıncaya kadar yaklaşık 20-25 dakika pişirin. Papaz yahnisini önceden ısıtılmış tabaklara aktarıp, sıcak olarak servis yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Eşsiz Tatlar Eşsiz Tarifler   © 2008. Tema Emporium Digital

TOP